Hiep hiep hoera

6 juli 2026 - Puttershoek, Nederland

Gefeliciteerd Iris met je verjaardag. En onze laatste dag van de cruise.

We moesten vanochtend al vroeg verzamelen om het schip af te gaan. Dus was een kort nachtje. Maar alles goed geregeld. We hebben groepnummer 7. En nadat we een kwartiertje in de Safari Lounge hebben gezeten, mogen we op weg naar de uitgang.

Op de eerste dag hebben we bij de duane een paar stekkerdozen moeten inleveren. Die mogen we nu weer ophalen. Wat we wel hebben geleerd: we hebben ze niet echt nodig gehad. Je wordt creatief in het gebruik van de stopcontacten. En als ze de volgende keer toch meegaan dan in de koffer.

De bagage afhandeling is een ander verhaal. We hebben gisteravond 4 koffers in de gang gezet met dezelfde bagagestikkers. Hoe kan het dan dat Jelle en ik onze koffers zo kunnen pakken. En de andere 2 er nog niet zijn??

Na een minuut of 20 hebben we John zijn koffer. Nu nog die van Iris. Die zien we na nog eens 20 minuten wachten op een kar. En die mensen zijn zo vriendelijk...NOT! Als ik vraag of ze kunnen kijken welk nummer er op de koffer staat krijg ik een bruut NO!. Oke dan niet. Blijkt ook nog eens dat het label bijna is verdwenen. Deze koffer zou dus eigenlijk eindigen in de rij van onbekend. Eindelijk kunnen we op weg naar huis.

Als we naar buiten lopen, hebben we heimwee naar Noorwegen. Het regent nu meer dan dat we de hele reis hebben gehad. Maar als we de eerste stop maken om te tanken en de auto op te laden, merken we de warmte al op. En bij de 2e stop is het nog erger. Dat belooft nog wat.

Nog 1 dagje vrij en dan gaan we allemaal onze dagelijkse routine in. Op naar de volgende vakantie...

1. Desirée Mosmans:
    7 juli 2026
    Gefeliciteerd!!! Jullie hebben weer een mooie reis gemaakt. Leuk om zo alles mee te beleven😉
  2. F van toor:
    7 juli 2026
    Het was weer een mooie reis ik heb er van genoten. Het weer is vreselijk alweer warm. Jullie zullen dat zeker merken veel verschil met waar jullie waren maar ja het is niet anders. Ik hoop dat ik jullie weer gauw zal zien. Welkom thuis iig. Lieve groten van mij xx .
  3. Marijke & Krijn:
    7 juli 2026
    Alvast welkom thuis en alvast werk ze.... Wij hebben gisteren en vandaag in de tuin gewerkt. Misschien morgen nog maar dan gaat de boel hier weer op donker en dicht, de warmte komt er alweer aan, we hate the heat. Nog 3 weken dan mogen wij weer op vakantie. We zien jullie in oktober b.l.e.w.