Verkeerde timing

18 mei 2025 - München, Duitsland

Ken je dat gevoel? Op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats? Wij nu wel.

Voor vanochtend hadden we een rondwandeling door de oude stad geboekt. Hadden, want de betreffende guds kwam niet opdagen. Misschien omdat hij fan is van FC Bayern? Die vierde namelijk precies vandaag hun kampioensfeest.

We hebben ongeveer 1,5 uur op het plein doorgebracht met veel lallende Bayern-aanhangers in het vizier. Vanuit de metro waren er een paar al flink onderweg en luidkeels aant zingen. Wel met de bekende knickebockers aan. Dat dan wel.

Omdat er verder nog niets op de planning stond, zijn we het Deutsche Museum ingedoken. Fijn, ook in München een pas waar je bij veel bezienswaardigheden "gratis" naar binnen mag. (Je hebt de pas immers al gekocht).

Afijn, morgen wordt het waarschijnlijk de mooiste dag van de week. Dan op het programma: Residenz München en de Engelse tuin...

1. Francisca van Toor:
    18 mei 2025
    O jee, alweer iets wat niet gelukt dan maar naar museum is ook leuk. En dan hebben jullie weer wat anders gezien dan jullie wilden. Ja en dan maar afwachten wat het morgen wordt. Maar jullie maken weer wat anders mee haha. Eerst dit regelen en dan wat anders zien. Geweldig lieve groetjes en geniet ervan hoor. 😘💋
  2. Marijke en Krijn:
    18 mei 2025
    Wij zijn ook bij de Engelse tuinen geweest. Er was daar in de buurt ook een veilinghuis, leuke hebbedingetjes voor weinig tot aan grootste kunstschatten. Ook de centrale bank was op loopafstand.... waar we dus destijds konden parkeren. Veel plezier.... enne..... hier is gelukkig 020 GEEN KAMPIOEN geworden. Blij mee!
  3. Francisca van Toor:
    19 mei 2025
    Wat een prachtige zalen zijn er daar zeg. En de tuinen ook zo mooi. Ja de metro's zijn hier in het Oosten van Nederland ook zo mooi schoon en groot die zijn hier van ariva. Maar fijn en leuk daar en mooi weer lekker. Hier wordt het van de week minder. Maar jullie daar lekker genieten nog hoor liefs van mij ❤️🥰
  4. Anja:
    20 mei 2025
    Jullie kunnen wel zeggen: we waren er bij, bij de kampioensfeesten van F.C. Bayern. 🤣