Auto's, heel veel auto's
7 augustus 2025 - Turijn, Italië
Dat is wat we vandaag hebben gezien. In het automuseum van Turijn. Van de allereerste tot de meest moderne. Zoveel leuke dingen. Een hele gallerij bijvoorbeeld met ferrari's uit de Formule 1. Of de Amerikaanse Cadillacs. Maar ook de leukste: de Beetle, de Multipla, de Toppolino. Stuk voor stuk plaatjes.
Jammer alleen van de teksten op de grond. We zijn erachter dat als je alleen in het Engels en Itailiaans neerzet dat je niet over de lijn naar de auto's mag, de Franstaligen (lees: ook Belgen) dit niet snappen. Die laten hun kinderen los alsof het de Willy Wonka fabriek is. Er iets van zeggen? Ho maar. En dan ook nog commentaar geven als je er iets van zegt. Karma komt vast een keer.
Daarna naar een winklcentrum gelopen. Was best groot. Voornamelijk foodcourt. En gek genoeg veel Duitse winkels. Maar heerlijk gegeten bij het Wiener Haus. Meteen ook maar broodjes voor vanavond meegenomen. Helaas niet voldoende drinken voor morgen, dus even langs de buurtsuper. Ja, die was dicht tussen de middag. Maar een straat terug moet er ook 1 zitten. Weer teruggelopen: sorry, hele maand dicht. En dat met bijna 30 graden...
Vanavond al een groot deel ingepakt. Morgen nog de laatste dingen en dan deel 1 van de terugreis. Hoop dat we in Zwitserland beter weer hebben dan op de heenreis.
Marijke en Krijn:8 augustus 2025Erg leuk, vooral die oude auto's.... Hier gaan we de komende week ook naar 30+ en we krijgen 0,0 regen. Wij nog ruim een week.... Jullie een goede reis terug. gr van ons
Francisca van Toor:8 augustus 2025Leuk al die oude auto's en ja aan alles komt een eind. Maar nu lekker rustig weer aan de terugreis beginnen. Wel uitkijken er zit volgens mij nog steeds een ster in de ruit dus voorzichtig aub. Goede terugreis en tot kijk 🥰🥰